Notting Hill Villa | homify
Space Alchemy Ltd
edit edit in admin Demander des commentaires Nouveau Projet
Edit project Ajouter des photos
Space Alchemy Ltd
Space Alchemy Ltd
Le numéro est incorrect. Merci de vérifier le code du pays, préfixe et numéro de téléphone.
En cliquant sur 'Envoyer', je confirme que j'ai lu le Politique de confidentialité et j'accepte que mes informations précédentes soient traitées pour répondre à ma demande.
Note : Vous pouvez révoquer votre consentement en envoyant un e-mail à privacy@homify.com
Envoyé!
L'expert vous répondra au plus vite possible!

Notting Hill Villa

We were delighted to be engaged by the owners of this wonderful family home in Notting Hill. The house was completely remodelled internally, opening the areas out to create far more space and light. A side extension was added to create a dining area adjoining the kitchen. To balance and soften the crisp modern lines, we introduced soft shapes and curves on the ground floor, highlighting with a gold and rich spice palette. Sophisticated lighting with warm woods, luscious fabrics and sculptural pieces were used throughout. Tailored storage was created with clever use of space beneath the walnut, slate and brushed steel staircase to create a bespoke wine store. The external deck area was crafted with hand-thrown clay pots, architectural planting, bamboo and olive trees. Back-lit copper panels provide a wonderful focal point particularly in the evening.

Admin-Area