(13) par NotOnlyWhite | homify
NotOnlyWhite

NotOnlyWhite

NotOnlyWhite
NotOnlyWhite
Le numéro est incorrect. Merci de vérifier le code du pays, préfixe et numéro de téléphone.
En cliquant sur 'Envoyer', je confirme que j'ai lu le Politique de confidentialité et j'accepte que mes informations précédentes soient traitées pour répondre à ma demande.
Note : Vous pouvez révoquer votre consentement en envoyant un e-mail à privacy@homify.com
Envoyé!
L'expert vous répondra au plus vite possible!

(13)

n the historical southern district of Amsterdam, a former school has been transfomed into a dazzling apartment complex. For one of these apartments, Studiodoccia drew the design for a child’s bathroom.

A challenging task, considering the available space and the extraordinary height of the ceiling. By structurally repeating the existing lines, the room is now completely balanced, also because of the use of serene materials. The bathroom, except for the shower and the splashback above the bath, is completely finished with smooth stuccowork. De concrete grey tiling from has a subtle contrast with the ceramic floortiling. Design Studiodoccia. | Photography Moni van Bruggen

  • (13):  de style  par  NotOnlyWhite

    (13)

  • (13):  de style  par  NotOnlyWhite

    (13)

  • (13):  de style  par  NotOnlyWhite

    (13)

  • (13):  de style  par  NotOnlyWhite

    (13)

Admin-Area