Living space – solar courtyard house, beverley, east yorkshire samuel kendall associates limited salon industriel briques rouge | homify
Living Space - Solar Courtyard House, Beverley, East Yorkshire Samuel Kendall Associates Limited Salon industriel Briques Rouge
Living Space - Solar Courtyard House, Beverley, East Yorkshire Samuel Kendall Associates Limited Salon industriel Briques Rouge
Living Space - Solar Courtyard House, Beverley, East Yorkshire Samuel Kendall Associates Limited Salon industriel Briques Rouge

A courtyard home, made in the walled garden of a victorian terrace house off New Walk, Beverley. The home is made from reclaimed brick, cross-laminated timber and a planted lawn which makes up its biodiverse roof. Occupying a compact urban site, surrounded by neighbours and walls on all sides, the home centres on a solar courtyard which brings natural light, air and views to the home, not unlike the peristyles of Roman Pompeii. 

Couleur: Rouge
Matériel: Briques
Surface: 150 m²
Prix: 341 848,92 €
Photos similaires
Commentaires