​Before and after: A horrible house becomes an elegant abode

Solliciter un devis

Le numéro est incorrect. Merci de vérifier le code du pays, préfixe et numéro de téléphone.
En cliquant sur 'Envoyer', je confirme que j'ai lu le Politique de confidentialité et j'accepte que mes informations précédentes soient traitées pour répondre à ma demande.
Note : Vous pouvez révoquer votre consentement en envoyant un e-mail à privacy@homify.com

​Before and after: A horrible house becomes an elegant abode

Johannes van Graan Johannes van Graan
Salon de style  par 漢玥室內設計, Industriel
Loading admin actions …

There is no telling what can happen to a space if it’s neglected for long enough. Well, you don’t need to use your imagination, because today’s ‘before and after’ piece shows us exactly how horridly a home can deteriorate if it doesn’t receive adequate TLC.

A simple paintjob and new rugs weren’t going to cut it – this house deserved a serious makeover! And with a firm commitment to the industrial style, that’s exactly what it got…

Before: Not only was the place a cluttered mess, but those walls didn’t do anything to entice us to enter.

Before: With that hideous lighting and tiny windows, no wonder this kitchen rarely got some action.

Before: Ditto for the bedroom – no sweet dreams to be had in this tiny, gloomy and cluttered space!

Before: Who can work like this? There’s no space for writing, no storage areas, and on what are we supposed to sit?

Before: Although the living room walls had some potential, the rest of the space was severely neglected.

Before: One look at those outdated tiles, and we can fully understand why a makeover was deemed crucial.

After: How enticing and mysterious is that new façade? So much texture and character is enjoyed, thanks to the wood, brick and metal – who doesn’t love the industrial style?

After: Although no generous windows can be spotted, the space does feel lighter thanks to an open-plan layout, plus the dazzling lighting fixtures.

After: Now this is one kitchen we surely wouldn’t mind spending some quality time in! Perfect for cooking and socialising!

After: That wooden panelling becomes the main focal piece in this stunning bedroom. And what do you think of those gorgeous niches?

After: Some fresh air and natural lighting fills the room via the glass doors, which lead out onto a minimalist/Asian-style balcony.

After: Glass walls separate the bathroom from the living area, yet the heavy curtains are ideal for maintaining privacy.

After: There was even enough space for a slim little courtyard/conservatory, ensuring a touch of green freshness for this house’s new look.

Couloir et hall d'entrée de style  par homify, Moderne

Now for some local flavour; let’s see An upgrade of an outdated Pretoria home.

Maison de Village : Maisons de style  par Lautrefabrique , Moderne

Besoin d’aide pour votre projet de maison ?
Contactez-nous !

Trouvez l’inspiration pour votre maison !